Published On: lun, Mar 29th, 2010

Descoperire macabra pe DE 584: un barbat a fost gasit mort in remorca unui TIR

Share This
Tags

In remorca unui TIR cu numar de Rusia, tras pe marginea DE 584, a fost descoperit cadavrul unui barbat de circa 35 de ani. Criminalistii sositi la fata locului au constatat ca victima prezenta urmele unor lovituri in zona capului, iar trupul acesteia era plin de sange. Politistii sositi de urgenta la fata locului cred ca barbatul a fost ucis si urmeaza sa stabileasca identitatea barbatului, precum si imprejurarile in care acesta a comisa crima.

Descoperirea a fost facuta azi-noapte de un echipaj de politie care patrula pe DE 584 si care a sesizat ca TIR-ul, inmatriculat in Rusia, era parcat pe marginea drumului riscand sa fie lovit de o alte autovehicule. Politistii au crezut ca soferul dormea si au batut in geamul cabinei, insa nu le-a raspuns nimeni. Au mers in spatele TIR-ului, au deschis obloanele, si au descoperit un barbat plin de sange, gol pana la brau si asezat cu spatele sprijinit de niste containere. Vazandu-l fara suflare, agentii  au anuntat criminalistii.

Din pacate, ploaia torentiala a sters o mare parte din posibilele urmele lasate in iarba sau pe sosea de potentialul ucigas. Pentru a conserva alte potentiale probe, criminalistii au decis sa mute TIR-ul din sosea intr-un garaj.

Primele cercetari arata ca victima, un barbat de circa 35 de ani, a carei identitate inca nu a fost stabilita, prezenta urme ale unor lovituri la cap, cel mai probabil, cu un corp contondent. Oamenii legii au mai descoperit urme insangerate ale unor degete pe interiorul usii remorcii, semn ca, fie victima a incercat sa deschida usa pe dinautru si sa iasa, pentru a cere ajutor, fie ca agresorul a atins usa, cand a parasit masina. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Braila, iar anchetatorii asteapta rezultatul necropsiei, care va stabili cauza exacta a mortii

Comentarii

comentariu

About the Author

-