Published On: Soare, Mar 28th, 2010

Actuala conducere a PDL i-a interzis deputatului Eugen Badalan sa foloseasca biroul de la sediul partidului

Share This
Tags

“Prezenta mea la conferinta de presa de la Cabinetul Parlamentar al domnului Viorel Balcan este simpla: eu nu mai am cabinet! Spatiul in care am avut organizat Cabinetul Parlamentar mi-a fost interzis de catre actuala echipa de conducere a filialei brailene a PDL. Eu trebuie sa ma manifest intr-un spatiu si, prin bunavointa domnului Viorel balcan, ma maifest in cabinetul domniei sale, pana imi voi gasi un spatiu corespunzator”, a declarat deputatul Eugen Badalan.

La conferinta de presa, Badalan a prezentat elemente de noutate din Statutul PDL, cum ar fi creerea de organizatii la nivel de colegiu, atat in tara cat si in strainate sustinand ca noua organizarea a partidului nu va mai fi una piramidala, ci in retea, pentru realizarea unei mai bune variante de lucru.

Cat priveste Braila, organizatia nu este foarte bine vazuta de conducerea centrala, activitatea echipei conduse de Geana Patrascu fiind considerata ca fiind neperformanta, motiv pentru care s-a dispus inceperea procesului de monitorizare amanuntita a filialei. “Ce inseamna asta? Cu certitudine actuala echipa interimara va fi inlocuita cu o alta, care sa pregateasca toate activitatile viitoare. Pentru ca stiu ca s-au lansat in plan local tot felul de zvonuri, ca sa nu mai existe dubii, afirm ca eu fac parte dintre persoanle care sustin o noua conducere, il sustin pe Constantin Dumitriu”, a explicat Badalan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-